Interview s Adrenalize

Do tejto sekcie môžete pridávať vaše obľúbené house a techno pesničky.

Interview s Adrenalize

Poslaťod dpk1 » Str 20. Jún 2012 13:14:13

Poslední dobou se ve Scantraxx Recordz dějí zajímavé věci. Odcházejí odtud největší hvězdy Hardstyle scény jako Wasted Penguinz, Brennan Heart, a teď i Frontliner. Začátkem května se ale stal opačný případ. Do Scantraxxu vstoupil mladý velice talentovaný producent z Dánska Malthe Mehlskov, který si říká Adrenalize. Ve svých patnácti letech se tak stal nejmladším profesionálním Hardstyle producentem ve Scantraxxu. Opravdoví fanoušci určitě budou znát i další mladé talenty jako Phrantic, Chris One, Azeon apod. Nikdo z nich však nepůsobí v tak známém labelu jako je Scantraxx. 7. 5. 2012 vydal svůj první release na Scantraxxu, který se jmenuje “Voices Of Passion EP”.

http://www.youtube.com/watch?v=6ONsE0WovK8&feature=player_embedded

hned po tom, co jsem se dozvěděl o této skutečnosti, jsem dostal nápad, že by bylo dobré udělat s nejmladším producentem interview. Kontaktoval jsem jej tedy na YouTube. Malthe na můj návrh ochotně přistoupil, a tak se můj nápad stal skutečností.

ROZHOVOR:

Jak jsi se dostal k Hardstyle hudbě

Před pár lety mi můj bratranec na Vánoce ukázal aftermovie ze Sensation Black nebo něco takového. A taky “Deepack – The Prophecy” a potom jsem se opravdu začal zajímat o tento žánr.

Jaká hudba kromě Hardstylu se ti líbí?

Trance. Miluji Trance a poslouchám jej skoro každý den. Také mám rád House a Electro někdy. Záleží na tom jakou mám náladu.

Které Hardstyle producenty máš nejraději a proč?

Budou to Noisecontrollers nebo The Anarchist. Vždy dělají kvalitní věci. A já miluji jejich styl a zvuk.

Který Hardstyle track máš nejraději?

To je těžká otázka… Miluji hymny festivalu Defqon.1 z roku 2010 a 2011.. Mají opravdu skvělou atmosféru! Ale je to těžké vybrat jednoho favorita, je jich hodně.

Obrázok

Jak jsi se naučil produkovat tak dobře? Pomáhá ti někdo?

Hodně jsem trénoval. Četl jsem o tom na internetu a na fórech a sledoval tutoriály. Nikdo mi moc nepomáhal. Jeden z mých kamarádů mi ukázal nějaké triky pro tvorbu kicků, ale ostatní jsem se naučil sám.

Kde bereš inspiraci pro tvorbu skladeb?

Většinou z Trance skladeb. Jsem trochu více melodický typ a Trance je velmi melodický a povznášející (uplifting). Takže když slyším nějakou pěknou melodii v Trance tracku, ispiruje mně to a zkouším vytvořit něco opravdu povznášejícího. Nebo beru ispiraci z divných věcí.. Jako třeba když je víkend nebo podle počasí či podle mé nálady.

Jak reagovala tvoje rodina na to, když se dozvěděla, že jsi se stal profesionálním hudebním producentem už v patnácti letech?

Moje rodina mně celou dobu hodně podporovala. Byli “šokováni”, když jsem jim pověděl o Scantraxxu a začali se zajímat o mou hudbu.

Obrázok

Jak tě berou ostatní lidé ve Scantraxxu?

Všichni jsou velmi milí. Rychle odpovídají na emaily a podporují mně. Je tam dobrý kontakt mezi producentem a labelem.

Je možné, že budeš brzy hrát na velkých festivalech?

Nevím. Zatím si mně nikdo nežádá, ale doufám, že se to brzy změní! Stále trénuji DJing.

Plánuješ nějakou spolupráci se známějšími jmény?

Právě jsem dokončil spolupráci s Omegatypez a také dělám na tracku společně s Atmozfears. Možná začnu na nějakém projektu s Inner Heat. Ale pro tuto chvíli si myslím, že bude lepší se nejprve zaměřit na sólo tracky.

Plánuješ nějaký “Rawstyle” track?

Možná, když na to budu mít někdy náladu. Můj styl je velmi povznášející a “trancový”, ale kdo ví, třeba udělám “rawstyle” track brzy.
Obrázok užívateľa
dpk1

Re: Interview s Adrenalize

Poslaťod dpk1 » Str 20. Jún 2012 13:15:24

Prikladám aj anglickú verziu rozhovoru, ak by dakto chcel :D

How have you found Hardstyle music?

My cousin showed me some years ago on christmas eve a “Sensation Black” aftermovie or something like that. And “Deepack – The Prophecy” and right after that, I got really interested in the genre.

What music do you like out of Hardstyle?

Trance. I love Trance, and I listen to it almost everyday. I also like House and Electro sometimes. Depends on how my mood is.

Which Hardstyle producers do you like most and why?

That must be either Noisecontrollers or The Anarchist. They deliver quality all the time. And I love their style and sound desiging.

Which Hardstyle track is your favourite?

That is a tough one.. I still love the Defqon.1 anthems from 2010 and 2011.. Really nice vibe in these two tracks! But it’s hard to choose my favorite Hardstyle track. I have many favorites!

How did you learn to produce so good? Is there somebody who helps/helped you?

I have been practicing alot. Reading things on the internet and forums, and watching tutorials. I didn’t get that much help. One of my friends showed me some tricks on kicks some time ago, but I learned all the other stuff myself.

How do you get an inspiration for making tracks?

That is through Trance music mostly. I am more the kinda melodic type, and Trance is very melodic and uplifting. So when I hear a nice melody from Trance, I get inspired and I try to make something really uplifting. And I can get inspired by weird things. Like, if it’s weekend, or how the weather is, or what mood I’m in.

How did your family answer to the fact that you became a professional music producer at 15 years of age?

They have been very very supportive for me the whole time. And they was also “shocked” when I told them about Scantraxx and that they was interested in my music.

How the other people in Scantraxx take you?

They are all very nice. They answer e-mails fast, and they are very supportive. There is a good contact between the producer & label.

Is it possible that you will play on big Hardstyle festivals soon?

I don’t know. I didnt get any bookings yet. I hope to get some soon tho! but I’m still practicing on mixing and DJing.

Do you plan any collaborations with more known producers?

I have just finished my collab with Omegatypez, and I’m working on a track with Atmozfears aswell. I’ll maybe start something with Inner Heat sometime. But for now, I think I should focus on my solo tracks first. That would also be the best thing to do.

Do you plan to make a Rawstyle track?

Maybe if I get in the mood some day for it. My style is very uplifting and “trancy” i think myself, but yeah who knows? Maybe I’ill make a “rawstyle” track soon.
Obrázok užívateľa
dpk1

Späť na House, Techno

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia