http://www.youtube.com/watch?v=6ONsE0WovK8&feature=player_embedded
hned po tom, co jsem se dozvěděl o této skutečnosti, jsem dostal nápad, že by bylo dobré udělat s nejmladším producentem interview. Kontaktoval jsem jej tedy na YouTube. Malthe na můj návrh ochotně přistoupil, a tak se můj nápad stal skutečností.
ROZHOVOR:
Jak jsi se dostal k Hardstyle hudbě
Před pár lety mi můj bratranec na Vánoce ukázal aftermovie ze Sensation Black nebo něco takového. A taky “Deepack – The Prophecy” a potom jsem se opravdu začal zajímat o tento žánr.
Jaká hudba kromě Hardstylu se ti líbí?
Trance. Miluji Trance a poslouchám jej skoro každý den. Také mám rád House a Electro někdy. Záleží na tom jakou mám náladu.
Které Hardstyle producenty máš nejraději a proč?
Budou to Noisecontrollers nebo The Anarchist. Vždy dělají kvalitní věci. A já miluji jejich styl a zvuk.
Který Hardstyle track máš nejraději?
To je těžká otázka… Miluji hymny festivalu Defqon.1 z roku 2010 a 2011.. Mají opravdu skvělou atmosféru! Ale je to těžké vybrat jednoho favorita, je jich hodně.

Jak jsi se naučil produkovat tak dobře? Pomáhá ti někdo?
Hodně jsem trénoval. Četl jsem o tom na internetu a na fórech a sledoval tutoriály. Nikdo mi moc nepomáhal. Jeden z mých kamarádů mi ukázal nějaké triky pro tvorbu kicků, ale ostatní jsem se naučil sám.
Kde bereš inspiraci pro tvorbu skladeb?
Většinou z Trance skladeb. Jsem trochu více melodický typ a Trance je velmi melodický a povznášející (uplifting). Takže když slyším nějakou pěknou melodii v Trance tracku, ispiruje mně to a zkouším vytvořit něco opravdu povznášejícího. Nebo beru ispiraci z divných věcí.. Jako třeba když je víkend nebo podle počasí či podle mé nálady.
Jak reagovala tvoje rodina na to, když se dozvěděla, že jsi se stal profesionálním hudebním producentem už v patnácti letech?
Moje rodina mně celou dobu hodně podporovala. Byli “šokováni”, když jsem jim pověděl o Scantraxxu a začali se zajímat o mou hudbu.

Jak tě berou ostatní lidé ve Scantraxxu?
Všichni jsou velmi milí. Rychle odpovídají na emaily a podporují mně. Je tam dobrý kontakt mezi producentem a labelem.
Je možné, že budeš brzy hrát na velkých festivalech?
Nevím. Zatím si mně nikdo nežádá, ale doufám, že se to brzy změní! Stále trénuji DJing.
Plánuješ nějakou spolupráci se známějšími jmény?
Právě jsem dokončil spolupráci s Omegatypez a také dělám na tracku společně s Atmozfears. Možná začnu na nějakém projektu s Inner Heat. Ale pro tuto chvíli si myslím, že bude lepší se nejprve zaměřit na sólo tracky.
Plánuješ nějaký “Rawstyle” track?
Možná, když na to budu mít někdy náladu. Můj styl je velmi povznášející a “trancový”, ale kdo ví, třeba udělám “rawstyle” track brzy.